روستای درک ؛ تلفیق دریا و کویر

ساخت وبلاگ

در استان سیستان و بلوچستان روستای زیبایی به نام روستای درک وجود دارد که با مناظر باشکوهی که دارد دوست دارید ساعت‌ها بنشینید و این صحنه زیبا را تماشا کنید و لذت ببرید. استان سیستان و بلوچستان پس از کرمان پهناورترین استان ایران به شمار می‌رود و در قسمت جنوب شرقی کشور در یک منطقه کوهستانی، باتلاقی و جنگلی قرار گرفته است.

این منطقه از ایران دارای آب و هوایی گرم و خشک است؛ اما باید اعتراف کرد که آب و هوای اقلیمی خوبی هم دارد. شگفتی‌ها و جاذبه‌های این خطه از سرزمین ایران به دلیل بی‌توجهی و کم لطفی، کمتر کسی از آن‌ها خبر دارد؛ چون شناخته نشده‌اند. سپنجا قصد دارد تا شما را با این روستای بکر که تلفیقی از دریا و کویر است را به شما معرفی کند؛ پس اگر علاقه دارید تا یکی از عجیب‌ترین و زیباترین مناطق ایران را بشناسید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

روستای درک کجاست؟

روستای خارق‌العاده درک در استان سیستان و بلوچستان، در امتداد دریای عمان و انتهای نقشه قرار گرفته که از جمله مکان‌های دیدنی و جذاب کنارک به شمار می‌رود. این روستا در بخش زرآباد، شهرستان کنارک است که بین درک و کنارک، بندر چابهار و بندرعباس قرار گرفته و این بنادر از مهم‌ترین بنادر ایران به حساب می‌آیند. درک به مرز دریایی استان سیستان و بلوچستان و استان هرمزگان بسیار نزدیک است.

معرفی روستای درک

اگر اهل ماجراجویی هستید و به طبیعت و سرسبزی علاقه دارید، سفر به روستای درک را از دست ندهید. تماشای کویر و دریا آن هم در یک صحنه قابل درک نیست و عجیب به نظر می‌رسد که با دیدن چنین منظره‌ای شگفت‌زده خواهید شد. این روستا پاک‌ترین و زیباترین ساحل را به خود اختصاص داده است؛ البته نمی‌توان گفت که یک ساحل دارد، بلکه از چندین ساحل تشکیل شده که شامل ساحل شنی، مرجانی، صخره‌ای و ماسه‌ای است.

روستای درک از توابع چابهار است و از چابهار حدود ۱۸۰ کیلومتر فاصله دارد. چابهار یا به عبارتی چهار بهار تنها بندر اقیانوسی در کشور ایران محسوب می‌شود و یکی از شهرهای سیستان و بلوچستان است. علت نامگذاری این شهر به دلیل این بوده است که در تمام چهار فصل سال زیبایی‌های خاص و منحصر به فرد خودش را دارد. اگر به درک آمدید حتما از این شهر زیبا هم دیدن کنید.

معرفی درک

ساحل درک به تنگه هرمز بسیار نزدیک بوده و دریای عمان و اقیانوس هند را به هم متصل می‌کند. ساحل درک همان ساحل بی عدیل و زیبایی است که آن را بسیار شفاف و زلال خواهید دید و ساحل متنوع و عجیب آن شما را مبهوت‌زده خواهد کرد؛ زیرا دارای چند نوع ساحل از جمله ساحل مرجانی، شنی، ماسه‌ای و صخره‌ای است که این ماسه‌ها از خواص درمانی بالایی برخوردارند.

خیلی از افرادی که دچار بیماری‌های عضلانی هستند برای درمان به سمت ساحل این روستا حرکت می‌کنند و با استفاده از ماسه‌های سفید ساحل، به طرز معجزه‌آسایی درمان می‌شوند. سعی کنید برای تماشای ساحل درک، هنگام طلوع و یا غروب آفتاب آنجا باشید و یک صحنه زیبا و به یادماندنی را در ذهن خود به یادگار بگذارید. این ساحل در جاده ترانزیتی بندر کنارک به بندر جاسک واقع شده که ۱۷۰ کیلومتری از چابهار فاصله دارد.

اگر بخواهیم از ویژگی‌های منحصر به فرد ساحل درک بگوییم بی‌شک به سراغ پاکیزه بودن و تمیز بودن آن خواهیم رفت. روستای درک که به درگ نیز معروف است، به زبان بومی سکونت در کنار دره معنا می‌شود و برخی از افراد آن را درک چابهار نیز می‌نامند. درسال ۱۳۹۶ زمانی که استان سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از مقاصد تفریحی و گردشگری اعلام شد برای معرفی این روستا زمان بسیار خوبی بود.

این روستا، در حقیقت روستایی ناشناخته است؛ طوری که حتی افرادی که در چابهار زندگی می‌کنند هم نام این روستا را نمی‌دانند و اگر از آن‌ها مکان این روستا را سوال کنید، به فکر فرو می‌روند؛ بنابراین بهتر است این روستای زیبا را از روی نقشه و یا نرم افزارهای مسیریابی پیدا کنید.

برای اجاره سوئیت در چابهار روی لینک کلیک کنید.

بهترین زمان بازدید از روستای درک

قبل از اینکه سفر خود را به روستای درک آغاز کنید، آب و هوای آن را بررسی کنید تا با رفتن به آنجا در فصل نامناسب به مشکل نخورید. برای سفر به این روستا بهتر است فصل‌های سرد سال مثل زمستان را انتخاب کنید و دقیقا برعکس تمام مکان‌های گردشگری که فصل تابستان و بهار برای بازدید و سفر مناسب است. آب و هوای این منطقه تقریبا گرم و خشک است و اگر در فصل تابستان به این مکان سفر کنید بسیار اذیت خواهید شد.

بهترین زمان برای سفر به روستای درک همان فصل زمستان و پاییز است و اوایل بهار هم می‌تواند زمان خوبی باشد. خیلی از افراد هم هستند که در فصل گرم سال به این روستا سفر می‌کنند و از طبیعت آن لذت می‌برند. اما توصیه ما به شما این است که از اواسط پاییز تا اواسط بهار به این روستا سفر کنید تا از گرمای شدید و شرجی بودن این منطقه دچار مشکل نشوید.

زمستان‌های سیستان و بلوچستان اصلا سرد نیست بلکه آب و هوایی معتدل و خنکی دارد و تقریبا میشه گفت مثل تابستان و بهار‌های تهران است. اگر از شرجی بودن هوا و گرمای شدید متنفرید و می‌خواهید در هوایی مطبوع و دلپذیر از این روستا بازدید کنید تنها راه آن سفر در فصل زمستان خواهد بود.

بهترین زمان بازدید از روستای درک

چگونگی کشف درک

روستای درک روستایی ناشناخته بود تا اینکه در سال ۱۳۹۶ عکس‌هایی از سیستان و بلوچستان و این روستای زیبا توسط یکی از کاربران توییتر منتشر شد و با این کار توانست درک را به افراد زیادی معرفی کند. بعد از این اتفاق تورهای گردشگری به سمت این منطقه به راه افتادند تا از این روستا دیدن کنند و اینگونه شد که درک بالاخره شناخته شد.

فاصله تهران تا درک

اگر بخواهید از تهران راهی سفر به استان سیستان بلوچستان شوید باید بدانید که راه دور و درازی در پیش دارید. فاصله تهران تا روستای درک حدود ۱۷۷۰ کیلومتر می‌شود و تا شهر چابهار هم ۱۸۰۰ کیلومتر باید طی کنید. اگر از تهران راه بیافتید و هیچ توقفی در مسیر نداشته باشید؛ یعنی بی‌وقفه رانندگی کنید پس از ۲۴ ساعت به روستا خواهید رسید.

بهتر است برای رسیدن به درک یک روز کامل را به مسیر اختصاص دهید و اگر قصد توقف در بین راه را دارید باید دو روز را در راه باشید تا به مقصد برسید. شاید طولانی بودن راه برای برخی افراد کسل کننده باشد به همین دلیل سفر هوایی را پیشنهاد می‌کنیم. از فرودگاه تهران با تهیه بلیط راهی سفر شوید و به فرودگاه کنارک و یا هرمزگان بروید.

فاصله فرودگاه کنارک تا درک ۱۳۵ کیلومتر است که این راه را با تاکسی و آژانس باید طی کنید. اگر مایل بودید می‌توانید بلیط سفر به هرمزگان را تهیه کنید و وقتی به فرودگاه هرمزگان رسیدید باید با ماشین از جاسک رد کنید تا به زرآباد برسید. از روستای زرآباد خیلی راحت با تابلوهای راهنمایی که وجود دارد می‌توانید مسیر رسیدن به درک را پیش بگیرید که در نهایت به درک خواهید رسید.

منبع: https://sepanja.com/blog/%d8%b1%d9%88%d8%b3%d8%aa%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%da%a9-%d8%9b-%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1%db%8c%d8%a7-%d9%88-%da%a9%d9%88%db%8c%d8%b1/

وبلاگ آموزشی نینی مود...
ما را در سایت وبلاگ آموزشی نینی مود دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بابک ninimod بازدید : 96 تاريخ : چهارشنبه 25 آبان 1401 ساعت: 13:02